Villa Gyllenberg

"Taiteen välityksellä halusimme avata ikkunat kohti uusia todellisuusarvoja ja tyydyttää jatkuvasti lisääntyvän kauneuden tarpeen"

— Ane Gyllenberg

Koti- ja taidemuseo Villa Gyllenberg sijaitsee kauniissa luonnonympäristössä Helsingin Kuusisaaressa. Tunnelmallisessa vanhassa huvilassa kävijälle avautuu taiteenkeräilijän koti, joka rakennettiin 1900-luvun puolivälissä. Teemanäyttelyitä järjestetään museon yhteyteen rakennetussa galleriassa, jossa myös pidetään yleisön suosimia konsertteja.

Villa Gyllenberg on puoleensavetävä taiteen, kulttuurihistorian ja tiedon elämyksien kohtaamispaikka.

Ajankohtaista

Uudet aukioloaikamme ovat 3.6.2020 alkaen klo 12-18 sekä keskiviikkoisin, lauantaisin että sunnuntaisin.

Salatun tiedon tie -näyttely 3.6-11.10.2020. Suljettu juhannuksena 20-21.6.2020.

Opastuksia ainoastan tilauksesta ja aukioloaikojen ulkopuolella. Varaukset sähköpostitse villa@gyllenbergs.fi.

Koronainfo

Haluamme taata turvallisen museoympäristön kävijöille ja työntekijöille, joten olemme tehneet joitain koronatoimenpiteitä.

Ruuhkien välttäminen on erittäin tärkeää, joten yleisöopastuksia tai muita tapahtumia ei toistaiseksi järjestetä. Salatun tiedon tie -näyttely on rakennettu niin, että sen voi hyvin kokea ja katsoa ilman opasta. Kassalta voi ottaa mukaan ilmaisen Etsijän oppaan, ja henkilökuntamme kertoo mielellään lisää näyttelystä ja museosta. Tilausopastuksia järjestetään korkeintaan 20 hengen ryhmille museon aukioloaikojen ulkopuolella. Lue lisää tilausopastuksista.

Saatamme ajoittain joutua rajoittamaan sisällä olevien kävijöiden määrää. Ruuhkaisimmat vierailuajat ovat yleensä aukiolon 2-3 ensimmäistä tuntia, ja lauantait ja sunnuntait ovat kiireisempiä kuin keskiviikot.

Siivousta on tehostettu, käsihuuhdetta on saatavilla monessa kohtaa museota, antimikrobisia kalvoja on asennettu ovenkahvoihin ja kassalle on asennettu suojapleksi. Suosittelemme käyttämään korttimaksua käteisen sijaan. Henkilökuntamme voi käyttää suojakäsineitä ja hengityssuojaimia.

Toivotamme kaikki kävijät lämpimästi tervetulleiksi, mutta tulethan museoon vain terveenä ja turvavälejä noudattaen.


Villa Gyllenbergin aukioloajat

Ke 12-18
La 12-18
Su 12-18

Muut ajat sopimuksen mukaan.

Pääsyliput
Aikuiset 10 €
Eläkeläinen, opiskelija 8 €
Alle 18-vuotiaat / yli 75-vuotiaat 0 €
Museokortilla
Liikenneyhteydet
Bussit: 510, 552.