Takaisin
Nine Divinities Pressbild Small

Konsertti: Nine Divinities - An Evening Inspired by the Muses

Minna Nyberg, Hannu Vasara, Elina Mattila, Marianna Henriksson, Sigrid T’Hooft

Minna Nyberg ja barokkiensemble tarjoavat yhdeksän jumalallisen muusan merkeissä dramatisoidun konsertin, joka hivelee sielua ja kiihottaa aisteja. Tässä jumalaisessa maailmassa saamme kokea kaikkea tragediasta komediaan, tanssista tulisiin rakkaudentunnustuksiin ja katumusta tihkuviin rakkausrunoihin.

Nine Divinities – An Evening Inspired by the Muses on toivottu seuraaja konsertille Love, Madness and Despair – barokin gestiikkaa. Nyberg on yhdessä ohjaaja Sigrid T’Hooftin kanssa luonut monipuolisen konserttiohjelman, joka sisältää ääniteoksia ja lausuttuja runoja esitettynä yhdessä gestiikan, barokkitanssin ja instrumentaali musiikin kanssa. Ohjelmassa on mm. Monteverdin, Purcellin, Ecclesin, Meallin, Frescobaldin ja Campran musiikkia. 

Minna Nyberg on ainoa, joka ammattimaisella tasolla esittää taidelajia barokin gestiikka Suomessa, joten taidelaji on massamme hyvin harvinainen. Nine Divinities – An Evening Inspired by the Muses tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea tämä sielua hivelevä taidemuoto Suomessa. Yhdessä maamme eturivin barokkimuusikoista koostuvan ensemblen kanssa Nyberg tarjoaa musikaalisen ja visuaalisen kokemuksen, joka ei jätä katsojaa kylmäksi.

Sisäänpääsy museolipulla tai Museokortilla. Konsertin kesto on noin 80 minuuttia (sis. tauko). Ei ennakkovarauksia, oikeudet muutoksiin pidätetään.

25.02.2018 15:00 | 0-10 €